Uitwisseling van
De WarmteWissel een groot succes!

| Op donderdagmiddag 26 september organiseerden we De Uitwisseling met groot succes. Ruim 140 geïnteresseerden bezochten deze bijeenkomst in de Verkadefabriek in Den Bosch. Het doel van De Uitwisseling was een toelichting te geven op De WarmteWissel, vragen te stellen en daarna te netwerken.

Ontmoeten en samenwerken
Er kwam een breed publiek op De Uitwisseling af. Er waren mensen uit de industrie, installateurs, aannemers, adviseurs en netwerkbeheerders. Daarnaast was De Uitwisseling bij uitstek een moment om elkaar te ontmoeten en tot een eventuele samenwerking te komen.

De sfeer was goed en er werd positief gereageerd op de manier van uitvragen en de helderheid van de vraag van De WarmteWissel. Opvallend was ook de komst van verschillende jonge bedrijven die zeer geïnteresseerd waren, goede vragen stelden en ook al een veelbelovend tipje van de sluier hebben opgelicht over hun oplossing.

Het enthousiasme bij de Lente-corporaties is nóg verder gegroeid en de overtuiging leeft dat er aan het einde van dit jaar diverse mooie oplossingen komen.

Vraag en antwoord
Alle vragen die gesteld zijn tijdens De Uitwisseling zijn uitgewerkt en online gezet.
Lees deze hier nog eens rustig na.

Bent u nog op zoek naar mogelijke samenwerkingspartners of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@warmtewissel.nl.

De foto’s die tijdens De Uitwisseling zijn gemaakt  kun je hier bekijken.

Foto album