Eerste proefwoning opgeleverd door Fectum

In de afgelopen weken is de eerste installatie van Fectum geplaatst in een onbewoonde woning van BrabantWonen. De oplossing van Fectum bevat vacuumbuizen-zonnecollectoren op het dak die de warmtebron van het systeem zijn. In de woning is een buffervat geplaatst en een slimme regel-unit. Deze unit zorgt voor de aansturing van de verschillende elementen, zodat er een zo hoog mogelijk rendement wordt gehaald. Hierna wordt het systeem in 7 bewoonde woningen geplaatst, waaronder één van van Zayaz. Deze woning is uitgekozen na een oproep gericht aan zo’n 500 mogelijk geschikte adressen.


Meer weten?

Graag bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid om de proefinstallatie te bekijken en vragen te stellen. Helaas kan dat nu niet gezien de geldende corona maatregelen. Mocht u op een later moment willen bezichtigen, stuur dan nu alvast een mailtje naar info@warmtewissel.nl We nemen dan contact met u op zodra bezichtigingen weer mogelijk zijn.